معرفی دانشگاه امام حسین (ع)
دانشگاه امام حسین (ع) در ابتدا با دو بخش مجزا شامل دانشکده افسری و دانشکده جامع در سال 1362، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شروع به فعالیت کرد.
پذیرش در این دانشگاه بصورت نیمه متمرکز خواهد بود و داوطلبان پس از شرکت در آزمونهای مربوطه، باید در مصاحبه این دانشگاه نیز شرکت نمایند.
دانشکدههای دانشگاه امام حسین (ع)
دانشگاه امام حسین (ع) در حال حاضر با سیزده دانشکده، در رشتههای مختلف دانشجو میپذیرد. این دانشکدهها به شرح جدول زیر می باشد.
دانشکده |
دانشکده های زیرمجموعه |
دانشکده افسری و تربیت پاسداری |
دانشکده امنیت، دانشکده اطلاعات، دانشکده فناوری های مهندسی، دانشکده علوم انسانی اسلامی و دانشکده علوم پایه جهادی |
دانشکده های فنی و مهندسی |
دانشکده مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا، دانشکده مهندسی عمران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر |
دانشکده علوم پایه |
دانشکده فیزیک، دانشکده شیمی، دانشکده علوم ریاضی |
دانشکده علوم انسانی |
_ |
رشتههای ارائه شده
دانشگاه امام حسین (ع) در حال حاضر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در زیرگروههای مختلف دانشجو میپذیرد.
مقطع تحصیلی |
رشته های ارائه شده |
مقطع کارشناسی
|
مهندسی برق، مهندسی صنایع، مدیریت صنعتی، علوم اقتصادی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات حقوق، مدیریت زنجیره تامین، مهندسی مکانیک، ریاضی کاربردی، جغرافیای سیاسی، تربیت بدنی، مهندسی عمران، شیمی کاربردی، هوانوردی، علوم ورزشی، مهندسی هوا و فضا، زیست شناسی سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی، علوم سیاسی و اطلاعات نظامی، مهندسی نقشه برداری، فیزیک هسته ای، علوم کامپیوتر، شیمی |
مقطع کارشناسی ارشد
|
مهندسی برق _ افزاره های میکرو و نانوالکترونیک، مهندسی مکانیک _ تبدیل انرژی، مهندسی فناوری اطلاعات _ رایانش امن، مخابرات رمز و سیستم، مهندسی برق _ مخابرات امن و رمزنگاری، مهندسی مکانیک _ طراحی کاربردی، مهندسی فناوری اطلاعات _ شبکه های کامپیوتری، علوم و فناوری نانو _ نانو شیمی، مهندسی برق _ ماشین های الکتریکی، مهندسی عمران _ سازه ریاضی کاربردی، مهندسی هوافضا _ سازه های هوایی، مهندسی برق _ مخابرات میدان و موج، مهندسی کامیپوتر _ نرم افزار، طراحی کاربردی علوم سلولی و مولکولی، مهندسی برق _ مدارهای مجتمع الکترونیک، مهندسی شیمی _ طراحی فرایند، پیشرانه ها _ پیشرانه مایع، شیمی تجزیه، مهندسی برق _ مخابرات سیستم ، مهندسی صنایع _ لجستیک و زنجیره تامین، پیشرانه ها _ پیشرانه جامد، شیمی آلی، مهندسی هوافضا _ آئرودینامیک، مهندسی صنایع _ سیستمهای اقتصادی اجتماعی، فیزیک هسته ای، شیمی معدنی، مهندسی هوافضا _ سازه های هوایی، مدیریت بحران فیزیک اتمی و مولکولی، پدافند غیرعامل _ سازه های هوایی، مدیریت امور دفاعی _ امور آموزشی، مدیریت امور دفاعی _ امور مالی و حسابداری، مدیریت امور دفاعی _مقاومت بسیج، پدافند غیرعامل _ طراحی، مدیریت امور دفاعی _ امور نیروی انسانی، مدیریت امور دفاعی _ زمینی، مدیریت امور دفاعی _ هوایی پدافند غیرعامل/ C.C.D (آفا)، مدیریت امور دفاعی _ امورلجستیکی و بازرگانی، مدیریت امور دفاعی _ عملیات ویژه، مدیریت امور دفاعی _ دریایی علوم سیستم ها |
مقطع دکتری
|
مهندسی صنایع، فیزیک هسته ای، شیمی تجزیه، الکترونیک راداری، مهندسی مکانیک _ طراحی کاربردی جامدات، فیزیک _اتمی و مولکولی، نانو بیوتکنولوژی، الکترونیک _ مخابراتی، مهندسی مکانیک _طراحی کاربردی، دینامیک کنترل و ارتعاشات، شیمی آلی، مدیریت صنعتی _ مدیریت سیستم ها، الکترونبک_الکترومغناطیس |
شرایط لازم برای ثبت نام در مقطع کارشناسی دانشگاه امام حسین (ع)
داوطلبان ضمن داشتن شرایط قید شده در دفترچه ثبت نام کنکور سراسری، برای ورود به این دانشگاه باید شرایط عمومی و اختصاصی زیر را نیز داشته باشند.
شرایط عمومی
داوطلبان برای ورود باید دارای شرایط عمومی زیر نیز باشند.
- به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی معتقد باشد.
- به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پایبند باشد.
- از سلامت روانی، جسمانی و توانایی انجام کارهای مربوط به رشته انتخابی خود، برخوردار باشد.
- دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران و ایرانی الاصل باشد.
- سابقه محکومیت جزایی یا کیفری نداشته باشند.
- اعتیادی به مواد مخدر، دخانیات و الکل نداشته باشند.
شرایط اختصاصی
داوطلبان برای ورود به دانشگاه امام حسین (ع) باید دارای شرایط اختصاصی زیر نیز باشند.
- داوطلبان برای ورود به دانشگاه امام حسین (ع) حداقل باید دارای قد 165 سانتی متر و حداکثر دارای قد 190، باشد.
- ورود به این دانشگاه، شرط معدل دارد، بدین صورت که داوطلب باید حداقل دارای معدل دیپلم 14 باشد.
- داوطلبان در زمان ورود به دانشگاه، باید موافقت نامه کتبی خود را بعنوان یک افسر، مبنی بر تعهد خدمت در سپاه پاسداران به دانشگاه مربوطه تحویل دهند.
- اگر داوطلب کد رشته محل های مربوط به دانشگاه امام حسین (ع) را در پنچ الویت اول خود قرار دهند، بررسی خواهد شد، درغیر این صورت انتخاب آن ها رد خواهد شد.
- داوطلبانی که عضو خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان هستند، در الویت پذیرش برای رشته های دانشگاه امام حسین (ع) قرار دارند.
نحوه ورود به دانشگاه امام حسین (ع)
نحوه ورود به دانشگاه امام حسین (ع) در مقاطع مختلف با یکدیگر متفاوت بوده است و در سالهای مختلف نیز متغیر بوده است. در مطلب پایین نحوه ورود به دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه شده است.
نحوه ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی
داوطلبان برای ورود به دانشگاه امام حسین (ع) باید در اواخر بهمن ماه، در آزمون کنکور سراسری ثبت نام کنند و در فرآیند ثبت نام گزینه اعلام علاقهمندی به تحصیل در دانشگاه امام حسین (ع) را انتخاب کنند. پس از حضور در جلسه و دریافت کارنامههای اولیه باید کد رشته محلهای این دانشگاه را در فرم انتخاب رشته خود قرار دهند.
نکته قابل توجه این است که در برخی سالها دانشگاه امام حسین (ع) در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری در زیرگروههای مختلف، کد رشتهای نداشته و از این طریق دانشجویی جذب نکرده است.
علاقهمندان به تحصیل در این دانشگاه که دارای مدرک دیپلم هستند میتوانند با مراجعه به واحدهای حسب گزینش سپاه در مراکز استان ها، فرم مربوطه را پر کنند، در نهایت این فرمها به واحد حسب گزینش سپاه در استان تهران فرستاده می شود و واجدین شرایط، برای شرکت در آزمون فراخوانده میشوند.
آزمون داخلی این دانشگاه، بصورت مجزا از آزمون سراسری، در تیرماه برگزار میشود و نتایج آن نیز در شهریور منتشر می شود و افرادی که دارای حد نصاب نمره قبولی باشند دعوت به مصاحبه خواهند شد.
لازم به ذکر است که اشاره کنیم، نتایج نهایی در گرو نتیجه مصاحبه خواهد بود و پس از آن پذیرفته شدگان نهایی مشخص میشود.
نحوه ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری
دانشگاه امام حسین (ع) در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به دو روش دانشجو میپذیرد.
روش اول: از طریق برگزاری آزمون سراسری و در برخی رشتههای خاص دانشجو میپذیرد.
روش دوم: برخی دانشکدههای این دانشگاه آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری به صورت مجزا برگزار میکنند که بواسطه بورسیه مستقیم سپاه و موافقت نامه کتبی سپاه شرکت در این آزمونها امکان پذیر خواهد بود.
شرایط لازم برای ثبت نام در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام حسین (ع)
پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام حسین برای دانشجویان بورس و غیر بورس صورت میگیرد که در ادامه شرایط هر کدام ارائه شده است.
شرایط پذیرش دانشجویان بورس
- داوطلبان برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد حداکثر باید 24 سال و برای ورود به مقطع دکتری حداکثر باید 26 سال داشته باشند.
- مدت خدمت سربازی به حداکثر سن داوطلبان اضافه خواهد شد.
- به ازای هر یک سال عضویت در بسیج، سه ماه به حداکثر سن داوطلبان اضافه خواهد شد.
- داوطلبان در صورتی که فرزندان شهدا ، جانبازان ، مفقود الاثر ها و آزادگان باشند، تا مدت 5 سال به حداکثر سنشان اضافه خواهد شد.
- داوطلبان باید جزو اعضای رسمی سپاه و یا سایر نیروهای مسلح موجود در کشور باشند.
- همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، کارکنان رسمی سپاه برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید از بخش عملیات نیروی انسانی تعهد نامه کتبی دریافت نمایند.
- ورود به دانشگاه امام حسین (ع) در مقطع کارشناسی ارشد، دارای شرط معدل می باشد؛ بدین صورت که داوطلبان حداقل معدل 14 در مقطع کارشناسی از دانشگاه های دولتی و معدل 15 از دانشگاه های آزاد و پیام نور،باید داشته باشند.
- برای متقاضیان مقطع دکتری نیز داوطلبان باید حداقل معدل 15 در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه های دولتی و حداقل معدل 16 از سایر دانشگاه ها را داشته باشند.
شرایط پذیرش دانشجویان غیر بورس
- داوطلبان باید حداقل یک سال سابقه عضویت در سازمان بسیج داشته باشند
- آمادگی برای انجام هر گونه کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که سپاه از آن ها می خواهد را داشته باشند.
- تعهد نامه کتبی مبنی بر عدم ادعای استخدام در سپاه را امضا نمایند.
ورود به دانشگاه امام حسین در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دارای شرایط خاصی می باشد. داوطلبان میتوانند برای اطلاع از تمامی جزییات تحصیلی در مقاطع ذکر شده با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره تماس 02126295595 تماس حاصل بفرمایند.
مصاحبه دانشگاه امام حسین (ع)
مصاحبه دانشگاه امام حسین (ع) در چند مرحله انجام می شود. داوطلبانی که از طریق هریک از آزمونهای سراسری و یا آزمون داخلی این دانشگاه موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی شوند، توسط کارشناسان دانشگاه بصورت تلفنی دعوت به مصاحبه میشوند.
در مرحله اول مصاحبه معاینههای پزشکی، تست ورزشی انجام میشود و سوالاتی در زمینههای مختلفی همچون عقیدتی سیاسی، روانشناسی، اطلاعات عمومی، احکام و … پرسیده میشود.
پس از اتمام مصاحبه داوطلبان، کارشناسان برای اثبات صحت کلام متقاضیان تحقیقات محلی را آغاز میکنند و درصورتی که در کوچکترین مساله مغایرتی وجود داشته باشد، پذیرش دانشجو را لغو میکنند.
پس از اعلام نتایج نهایی و پذیرش، داوطلبانی که با موفقیت تمامی مراحل را مشت سر بگذارند باید یکسال دوره عمومی را طی کنند و سپس به دانشکدههای مربوطه مراجعه کنند. هدف از این دانشگاه تربیت افسران جزء بوده بنابراین داوطلبان پس از طی 4 سال درجه ستوان دومی دریافت می کنند.
مزایای تحصیل در دانشگاه امام حسین (ع)
با توجه به سختگیریهای دانشگاه امام حسین (ع) در پذیرش دانشجو، مزایای خوبی به همراه دارد که به شرح موارد زیر میباشد.
- داوطلبان به صورت ماهانه حقوق و کمک هزینه تحصیلی دانشجویی دریافت میکنند.
- دوره تحصیل دانشجویان این دانشگاه نیز جزو سابقه آن ها به حساب میآید.
- تحصیل در این دانشگاه، معافیت از آموزش و کسری خدمت برای دانشجویان به دنبال خواهد داشت.
- دانشجویان پس از فارغ التحصیلی، در صورت تمایل میتوانند بلافاصله وارد سپاه شوند.
- تحصیل دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) به صورت شبانه روزی است و آن ها می توانند از امکاناتی نظیر خوابگاه مجهز، امکانات فرهنگی و … استفاده کنند.
رتبه قبولی
دانشگاه امام حسین (ع) در کنار مزیتهایی که دارد و فرصتهایی که در اختیار دانشجویانش قرار میدهد، طبیعی است که برای پذیرش دانشجو سخت گیریهایی نیز داشته باشد. داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج کنکور سراسری، دارای رتبه دو رقمی و به دنبال آن تراز علمی بالایی باشند، در اولویت پذیرش دانشگاه امام حسین (ع) قرار دارند.
برای دریافت مشاوره در زمینه دانشگاه امام حسین میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02126295595 تماس بگیرید.
منبع: معرفی کامل دانشگاه امام حسین
:: برچسبها:
معرفی کامل دانشگاه امام حسین ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0